Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 14:09

Μαθητές της Τρίπολης παρακολούθησαν το σεμινάριο: ''Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου Έξυπνα - Οδήγησε με Ασφάλεια (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης συνδιοργάνωσε μαζί με το Δήμο Τρίπολης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Αρκαδίας, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα - Οδήγησε με Ασφάλεια», στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. 
Μαθητές της Γ’ Γυμνασίου από τα σχολεία της Τρίπολης παρακολουθησαν την ημερίδα, για να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν ένα ατύχημα, πώς να χρησιμοποιήσουν με ορθό τρόπο το κουτί πρώτων βοηθειών, αλλά και το πώς βιώνει ένας διασώστης ένα ατύχημα.
Οι ομιλητές υπογράμμισαν την σημαντικότητα του να τηρούνται τα μέτρα οδικής ασφαλείας, αλλά και το πόσο μεγάλης σημασίας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον τις πρώτες βοήθειες.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης προσκαλεί τους πολίτες να γίνουν εθελοντές διασώστες και να ενταχθούν στην ομάδα του, λαμβάνοντας την απαραίτητη εκπαίδευση. 
Διαβάστηκε 387 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 14:57

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.