Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 12:42

Στους δρόμους βγήκαν αγανακτισμένοι οι αγρότες της Πελοποννήσου (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με αρκετή συμμετοχή αγροτών από όλα τα μέρη της περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στην αρκαδική πρωτεύουσα. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας ολο και αυξάνονται τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς παραμένουν άλυτα σύμφωνα με τους αγρότες.
Το αυξημένο κόστος καλλιέργειας, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, οι επιδοτήσεις του ΕΛΓΑ που αργούν να τις λάβουν οι αγρότες και κάποιοι ίσως αποκλείονται, αλλά και το γεγονός ότι επιθυμούν να υπάρχουν δύο εκτιμητές στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, είναι μερικά από τα πάγια αιτήματα που καταθέτουν οι αγρότες μέσα από την συγκέντρωση τους, στην Τρίπολη.

Η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση των αγροτών είναι εμφανής με τους ίδιους να δηλώνουν πως αυτό θα αντικατοπτριστεί και στην κάλπη τους στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι δήλωσαν πως μελλοντικά θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους και ίσως δούμε φαινόμενα του παρελθόντος όπως να χύνουν γάλατα στους δρόμους αλλά και να πετούν τα προϊόντα τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι αγρότες κρατώντας πάνω και φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνθηκαν σε δρόμους της Τρίπολης με τελικό του προορισμό την έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου όπου κι εκπροσωπεί τους συνομίλησαν με εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής.

Διαβάστηκε 273 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.