Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 13:01

Τρίπολη: Δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας και Τεστ Παπανικολάου (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δωρεάν έλεγχος μαστογραφίας και τεστ Παπανικολάου θα διενεργείται στην κινητή μονάδα του ελληνικού ιδρύματος Ογκολογίας που έχει εγκατασταθεί έξω από το πνευματικό κέντρο Τρίπολης, στον γυναικείο πληθυσμό που κατοικεί μόνιμα στον Δήμο Τρίπολης για τους επόμενους δύο μήνες.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η Ελλάδα κατά του καρκίνου», για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, ξεκίνησε πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Τρίπολης με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας από 25 έως 70 ετών με Τεστ Παπανικολάου, και των γυναικών ηλικίας από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Μαστογραφία. 

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2710.233351 Δήμος Τρίπολης και 2713.610243 Περιφέρεια Πελοποννήσου για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης.

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 406 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.