Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 19:58

Ομιλία του κλιμακίου και των υπ. Βουλευτών της ΝΔ της Αρκαδίας στην Τρίπολη (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα (Πέμπτη, 22/06) κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που αποτελείτο από τους υποψήφιους Βουλευτές κ. Χρήστο Δήμα (πρώην Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, υποψήφιο βουλευτή Ν. Κορινθίας), κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη (υποψήφιο βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών και πρώην Αναπληρωτή Εκπρόσωπο της Ν.Δ.) και κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Β’ Αθηνών), επισκέφθηκε περιοχές της Αρκαδίας όπως το Λεωνίδιο και το Άστρος στην Κυνουρία, τα Λαγκάδια, τη Δημητσάνα και τη Μεγαλόπολη, καθώς και την Τρίπολη.


Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τόσο οι υποψήφιοι Βουλευτές του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε την Αρκαδία όσο και οι υποψήφιοι Βουλευτές Αρκαδίας, μίλησαν στους πολίτες στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Τρίπολη, παρουσία αρκετών φίλων και μελών της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των αρκετών μελών του κόμματος στην Αρκαδία, παρουσία μεταξύ άλλων έδωσαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, οι Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας κ.κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και Μανώλης Σκαντζός, ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, Δήμαρχοι της Αρκαδίας, αλλά και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, αλλά και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας κ. Ευθύμιος Πετρόπουλος.

 Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 1934 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.