Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 16:14

Νεκρός πυγμάχος στη Βάρη οι αρχές ψάχνουν τα κινητά του 39χρονου Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις τηλεφωνικές επαφές, τα μηνύματα και τις συναντήσεις που είχε τις τελευταίες 10 ημέρες ο 39χρονος πυγμάχος, ψάχνουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, για να μπορέσουν να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η εντολή για τη δολοφονία του και μάλιστα με πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ σε βάρος του γνωστού πυγμάχου. Ο Τάσος Μπερδέσης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για απόπειρα δολοφονίας, ήταν πρώην κατάδικος και γνωστός στον χώρο της νύχτας. 

Το χρονικό της εκτέλεσης στη Βάρη

Ήταν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες έστησαν καρτέρι θανάτου στον 39χρονο πυγμάχο, στην περιοχή της Βάρης. Tο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Παπανδρέου 22 και το θύμα ήταν άτομο που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές. Οι δράστες εκτέλεσαν τον Τάσο Μπερδέση στη μέση του δρόμου στη Βάρη. Για τη δολοφονία χρησιμοποιήθηκε καλάσνικοφ ενώ οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν συνολικά 10 φυσίγγια. 

Ο γνωστός πυγμάχος και μέλος των εθνικών και ολυμπιακών ομάδων πυγμαχίας, είχε κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα το 2002, ενώ το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό.Τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις, είχε κερδίσει τα Χρυσά Γάντια της Ελλάδας ενώ είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2008.

Πηγή-CNN

Διαβάστηκε 524 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.