Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 09:00

Εξιχνίαση απάτης και Εξιχνίαση κλοπής στην Αρκαδία, Σύλληψη στην Αργολίδα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (1.11.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -66- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εξιχνίαση απάτης και απόπειρας απάτης Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης και μία (1) περίπτωση απόπειρας απάτης, σε βάρος δύο (2) ηλικιωμένων ημεδαπών, που είχαν γίνει την 13.7.2021 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας και Τρίπολης Αρκαδίας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για απάτη και απόπειρα αυτής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του. Ειδικότερα, οι δράστες προσποιούνταν τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα ελέγχου διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος, εισερχόταν στις οικίες τους, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 14.8.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.
Διαβάστηκε 726 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.