Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 16:13

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το… περίεργο δώρο και οι «επιθέσεις αγάπης» στον γιατρό της Τζωρτζίνας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν πολλές ερωτήσεις αναφορικά με τη στάση των γονιών των άτυχων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα στην Πάτρα, Ανδρέας Ηλιάδης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης του έκαναν ένα πολύ ακριβό δώρο εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, ήτοι ο άνθρωπος που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια και έδωσε κατάθεση «ποταμό» στην ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlife» οι δύο γονείς είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι στον γιατρό, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας και όταν η 33χρονη κατηγορούμενη κατάλαβε πως ο κ. Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τότε ο γιατρός δεν άνοιξε το κουτί με το δώρο, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα όταν διαπίστωσε ο κ. Ηλιάδης ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει.

Το εν λόγω ρολόι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φυλάχτηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν στα social media και εγκωμιαστικές αναρτήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Διαβάστηκε 470 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.