Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:59

Η κ. Χριστίνα Λουκίσα υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Αθηνών με την Πατριωτική Ένωση Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, της κας Χριστίνας Λουκίσα,  η οποία θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών. 

Η κα Χριστίνα Λουκίσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε  την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα σπούδασε την Αγγλική γλώσσα  με πτυχίο PROFICIENCY και Πληροφορική. 

Με καταγωγή από την  Άνδρο, ενώ εργαζόταν σπούδαζε παράλληλα «Σχέδιο Μόδας, Κοπτική – Ραπτική, Μοντελίστ» σε Τεχνική Επαγγελματική Σχολή.

Έχει λάβει μέρος σε Επιδείξεις Μόδας, αναδεικνύοντας την προσωπική της δουλειά σε ενδύματα, όπου μαζί με το πτυχίο της απονεμήθηκε και «ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ».

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα  ως γραμματειακή υποστήριξη στο δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Α. Μαλταμπές & Συνεργάτες.

 Η ίδια δηλώνει ότι χαίρεται ιδιαίτερα που της  δίνεται η ευκαιρία να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί, ελπίζοντας να ξαναδεί  χαμόγελα βγαλμένα μέσα από την ψυχή του κάθε συνανθρώπου της. Και εύχεται ολόψυχα να «ΔΕΙ», όπως λέει, μια Ελλάδα περήφανη και γεμάτη «ΦΩΣ»!

Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.

Διαβάστηκε 654 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.