Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 18:36

Ο κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος υποψήφιος βουλευτής Ηλείας και συντονιστής του Νομού με την Πατριωτική Ένωση Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Ηλείας, ενώ αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του συντονιστή για το Νομό Ηλείας.

Ο κ. Μιχαλακόπουλος είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών, απόστρατος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποτελεί εξέχον μέλος του πατριωτικού κινήματος και είναι επικεφαλής της Δημοτικής Παρατάξεως «Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου», με τον οποίον έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι επίσης μέλος της «Επιτροπής Ελληνισμού» και ιδρυτικό μέλος του «Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου» (Ε.Σ.Ο.).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, κ. Παναγιώτη Δούμα, ο κ. Μιχαλακόπουλος δήλωσε:

«Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ελληνισμό (εντός και εκτός Ελλάδας), τα οποία χρειάζονται πολλές σελίδες για να μνημονευθούν όλα. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι Έλληνες πλέον και επιβάλλεται να τους στηρίζουμε, για να στηρίζουμε έμπρακτα και τα ιδανικά μας. Πολλοί αξιόλογοι Έλληνες φίλοι και γνωστοί μου συμπορεύονται σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.»

»Θα θεωρούσα τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν δεν έβαζα και εγώ το λιθαράκι μου. Θα ήμουν ανακόλουθος των λόγων μου εάν δεν έβαζα ‘πλάτη’ σε έναν μαχητή του Ελληνισμού, τη ίδια στιγμή που και εγώ ζητάω καθημερινά από τους δικούς μου ανθρώπους να βάζουν ‘πλάτη’ και να είναι ενεργοί πολίτες στις προσπάθειες που κάνουμε τοπικά για το κοινό καλό.»

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία.

Διαβάστηκε 429 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.