Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 09:27

Πατριωτική Ένωση: Δαδιά – Ανεμογεννήτριες – Μητσοτάκης – Siemens. Μήπως είναι πολλές οι συμπτώσεις κε Πρωθυπουργέ; Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το σημερινό πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αποκαλύπτει ότι μόλις λίγες ημέρες προ της πυρκαγιάς στο προστατευόμενο δάσος της Δαδιάς, εκχωρήθηκε στη γνωστή εταιρεία SIEMENS «άδεια για την κατασκευή και τη λειτουργία αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή ανεμογεννητριών δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς», γεννά εύλογους συνειρμούς, οι οποίοι δεν μπορεί να μείνουν αναπάντητοι από την κυβέρνηση.

Ο φάκελος της SIEMENS έχει μπει στο αρχείο, όμως ουδείς έχει ξεχάσει ποιων πολιτικών προσώπων τα ονόματα είχαν ακουστεί ότι ενεπλέκοντο στο σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς που ο γερμανικός κολοσσός είχε δημιουργήσει στη χώρα μας, όπως και σ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε ότι η «πράσινη ενέργεια και ανάπτυξη» του κ. Μητσοτάκη μόνον πράσινη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι μαύρη σαν τα αποκαΐδια του εθνικού μας περιβάλλοντος. Ελπίζουμε ειλικρινά να μην είναι και μαύρη σαν το χρώμα του χρήματος που εταιρείες σαν την SIEMENS διακινούν σε Μπανανίες σαν την Ελλάδα για να κάνουν ανενόχλητες ό,τι τους αρέσει με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Τέλος, δεδομένου ότι κατά τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελείο του οι πυρκαγιές είναι έργο εμπρηστών, ερωτούμε, αν έχουν πιάσει ποτέ κάποιον εμπρηστή, αν τον έχουν καταδικάσει και αν σήμερα εξακολουθεί να είναι στη φυλακή. Απεκαλύφθη ποτέ κάποιος ηθικός αυτουργός αυτών των ενεργειών; Μήπως είναι ώρα για την άμεση αυστηροποίηση των ποινών για τους εμπρησμούς, όπως επανειλημμένως έχουμε ζητήσει; Η Πατριωτική Ένωση και ο ελληνικός λαός απαιτούν άμεσες απαντήσεις και ενέργειες, που θα άρουν τους συνειρμούς και τις επιφυλάξεις που γεννούν οι ως άνω συμπτώσεις!

-Ο-

Εκπρόσωπος Τύπου


Παναγιώτης Δούμας

Διαβάστηκε 408 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.