Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:32

Ο Δημήτρης Ρωμανός υποψήφιος στην Β’ Αθηνών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με τιμή και χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Δημήτριου Ρωμανού, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια της Β’1 Bορείου Τομέα Αθηνών.

Ο Δημήτρης Ρωμανός είναι Αρχιπλοίαρχος (Μ) Π.Ν. ε.α. και έχει υπηρετήσει σε πλήθος πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού όπως Αντιτορπιλικά, Αρματαγωγά και Φρεγάτες. Διετέλεσε Διευθυντής Προώθησης και Ενέργειας στο Α/Γ ΧΙΟΣ και στη Φ/Γ ΗΠΕΙΡΟΣ. Έχει υπηρετήσει στο Πεντάγωνο (2003-2007) στη Διακλαδική Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών, όπου συμμετείχε σε πλήθος συσκέψεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στη σύνταξη του καταλόγου των Στρατιωτικών απαιτήσεων για όλες τις επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διετέλεσε Εθνικός Εκπρόσωπος στην European Defence Agency. Έχει μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό κρίσεων και εκτελούσε υπηρεσίες στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.

Από το 2008 έως το 2011 υπηρέτησε στην Ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον ΗΠΑ και από το 2011 έως το 2017 στο Ναύσταθμο Κρήτης, όπου υπηρέτησε μεταξύ των άλλων σαν Τεχνικός Διευθυντής του ΝΚ, σαν Διευθυντής Καυσίμων του ΝΚ, και σαν Διευθυντής Υποστήριξης στο Νατοϊκό Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής (NMIOTC). Διετέλεσε επίσης Τεχνικός Επιθεωρητής του Πολεμικού Ναυτικού.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) και υπηρέτησε και ως εκπαιδευτής στη ΣΕΘΑ. 

Του έχει απονεμηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικα και ο Ταξιάρχης του Τάγματος της Τιμής. Είναι έγγαμος με δύο κόρες.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Διαβάστηκε 608 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.