Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:17

Η Πατριωτική Ένωση σε εκδηλώσεις για την επέτειο του "ΟΧΙ" σε ν. Κοζάνης και Καστοριάς Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συμμετοχή της Πατριωτικής Ένωσης σε εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ»  στους Νομούς Κοζάνης και Καστοριάς.

Η Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου  τίμησε την επέτειο του «ΟΧΙ»  σε Κοζάνη και Καστοριά  με τη συμμετοχή του συντονιστή Κεντρικής Μακεδονίας Νταπούλια Δημήτριου σε δύο εκδηλώσεις προς τιμήν όσων αγωνίστηκαν εναντίον του Ιταλού κατακτητή.

 Αρχικά το Σάββατο  29 Οκτωβρίου ο Δημήτριος Νταπούλιας εκπροσώπησε την Πατριωτική Ένωση   στην εκδήλωση προς τιμή των γυναικών της Πίνδου που πραγματοποιήθηκε στον Πεντάλοφο Κοζάνης παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιου Κασαπίδη,  του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή  και τοπικών βουλευτών.

Την Κυριακή στις 30 Οκτωβρίου ο Δημήτριος Νταπούλιας παραβρέθηκε στο μνημόσυνο  που τελέσθηκε  προς τιμήν  των  πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών  και οπλιτών  του έπους του 1940  στο Επταχώρι  του Νομού Καστοριάς, στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς Καλλίνικος. Παρόντες ήταν  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ,ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  Γεώργιος Κασαπίδης, δήμαρχοι και βουλευτές. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους . Ο κ. Νταπούλιας κατέθεσε στεφάνι ως εκπρόσωπος της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου.

Διαβάστηκε 288 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.