Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 12:38

Λύνοντας τον γρίφο…. Γιατί και ποιος σας διαλύει!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Mία υπερπροσπάθεια από αυτήν την ομάδα (οικογένεια) οδεύει προς το τέλος της.

Μια φωτογραφία που γράφει 25 αγώνες αήττητη στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας Κορινθίας-Η μόνη αήττητη ομάδα και με 133 γκολ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΛΥΟΥΝ….. Τι ακριβώς είναι αυτό που διαλύεται;;;;; Πολλοί το διάβασαν λίγοι όμως μπορούν να το καταλάβουν.

Να καταλάβουν την αγωνία, τον ιδρώτα, το πείσμα και την υπερπροσπάθεια όσων κόπιασαν σκληρά και προσέφεραν μετά από χρόνια θέαμα στα κορινθιακά γήπεδα..

Πίσω από αυτήν την φωτογραφία κρύβεται μια ομάδα που, αν και δεν κατάφερε κανείς να την κερδίσει, κέρδιζε κάθε Σάββατο το χειροκρότημα των Κορινθίων σε εντός και εκτός έδρας αγώνες και τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Μια ομάδα που στην πλειοψηφία απαρτίζεται από Κορίνθιους νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Μια ομάδα που δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στις δυσκολίες και με μπροστάρη τον πρόεδρό της, Δημήτρη Μπινιάρη έχανε «μάχες» αλλά συνέχιζε να πολεμά ΜΟΝΟ αγωνιστικά..

Μια ομάδα που εδώ και τρία χρόνια φτάνει στην πηγή (κατάκτηση του πρωταθλήματος), αλλά δεν καταφέρνει να πιει νερό…Όμως η ποδοσφαιρική της δίψα ακόμα και χωρίς νερό ξεδιπλώνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Και το σπουδαιότερο όλων… Μια ομάδα που έχει επενδύσει και στο αύριο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου μέσα από τις ακαδημίες που έχουν γνωρίσει το ποδόσφαιρο πάνω από 1.000 μικρά παιδιά.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά προς το παρόν ας εστιάσουμε μόνο σε αυτά τα λίγα. Εξάλλου ζούμε σε μια πόλη που όλοι γνωρίζουμε τα πάντα, όλοι έχουμε την  άποψη μας και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αρκεί να θελήσουμε και να κοιτάξουμε το πρόβλημα στα μάτια. Nαι το πρόβλημα.. Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε….

Εξάλλου ποιος είναι αυτός που δεν θέλει μια ομάδα ισχυρή να μπορεί και να μας εκπροσωπήσει επάξια στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου;;;

Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει ενωμένους τους ποδοσφαιρόφιλους της Κορινθίας;;;;

Μην βλέπουμε όμως το δέντρο και αφήνουμε το δάσος. Μην αφήσουμε άλλο εγωισμούς, πιθανά συμφέροντα και πάθος να μπουν πάνω από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο…Μέσα από το ΣΗΜΕΡΑ ας ανοίξουμε και δρόμο για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο.

Η υπερπροσπάθεια της Κορίνθου 06 κρίθηκε και θα κριθεί μέχρι το τέλος από χιλιάδες μάτια φιλάθλων και αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σκεφτούν αν θα ήταν δίκαιο ή άδικο να πάρει και το «κλειδί» που ανοίγει την πόρτα στην επόμενη κατηγορία.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχω είναι ότι το βράδυ θα συνεδριάσει το Δ.Σ της Κορίνθου 06.

Ευελπιστώ, όσο δύσκολο και αν είναι, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και το τέλος της υπερπροσπάθειας να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή στα ίδια δεδομένα με τις ίδιες αξίες κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον του Κορινθιακού πρωταθλήματος προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό αυτό που του λείπει… Υγιές θέαμα…Αυτή είναι και η απάντηση στο γρίφο: Δύσκολα χτίζεις, εύκολα διαλύεις….Τα συμπεράσματα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικά σας.

 

Γράφει ο Θεοδόσης Πιπέρης

Διαβάστηκε 6122 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.