Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018 18:42

Ν. Σταυρέλης-Χ. Χασικίδης κατά Χ. Κασίμη (Βίντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρωτομαγιά διάλεξε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χαράλαμπος Κασίμης, για να σχολιάσει τις υποψηφιότητες του Νίκου Σταυρέλη και του Χρήστου Χασικίδη για τον Δήμο Κορίνθου. Μίλησε on κάμερα για κακόγουστη επανάληψη του συστήματος Πνευματικού, ενώ υπενθύμισε ότι ο Δήμος έχει ανάγκη από μία καινούρια ανεξάρτητη δημοτική αρχή, ενώ θα πρέπει η παράταξη ‘Κίνηση πολιτών’, της οποίας ηγήθηκε και το 2006 και το 2010, να επανέλθει στο εκλογικό προσκήνιο με κάποιο άξιο στέλεχος, όχι όμως τον ίδιο.

Όταν έκλεισαν όμως οι κάμερες, ο κ. Κασίμης, ανεπίσημα είπε στους δημοσιογράφους ότι βλέπει όλους να επανεκλέγουν και πάλι Δήμαρχο, τον Αλέξανδρο Πνευματικό. Σε ερώτηση του Super χθες, ο Νίκος Σταυρέλης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κασίμη τόνισε ότι θα πρέπει ο κ. Κασίμης πρώτα να κοιτάξει το ότι δεν έχει κάνει τίποτα 3,5 χρόνια για το φράγμα του Ασωπού που αφορά χιλιάδες αγρότες του Δήμου Κορίνθου, αλλά και της παραλιακής ζώνης της Κορινθίας, το ίδιο ακριβώς επικαλέστηκε και για τα προγράμματα Leader, τα οποία είναι στις αρμοδιότητες του κ. Κασίμη και τα οποία τα 3 τελευταία χρόνια έχουν βαλτώσει, επικαλούμενος την θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ (Αναπτυξιακή Βόρειας Πελοποννήσου) εκπροσωπώντας τον Δήμο Κορινθίων.

Ο κ. Σταυρέλης, επιπροσθέτως, κάλεσε τον κ. Κασίμη να αποσαφηνίσει τον όρο σύστημα Πνευματικού, λέγοντας ότι η πρώτη 8ετία Πνευματικού ήταν μία πετυχημένη 8ετία για την οποία αισθάνεται υπερήφανος όπως το έχει πει κατ’ επανάληψη και θα το επαναλαμβάνει.  Από την πλευρά του ο Χρήστος Χασικίδης, επικαλέστηκε άγνοια των δηλώσεων του κ. Κασίμη επιφυλασσόμενος να τισ σχολιάσει όταν τις δει, ζήτησε όμως να διευκρινήσει ο κ. Κασίμης μιας και του υπεβλήθη με το ερώτημα: τί εννοεί αναφερόμενος στο σύστημα Πνευματικού;

Θ.Κ.

 

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστηκε 2142 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.