Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 16:36

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Δωρεάν προληπτικός ΩΡΛ έλεγχος στο Άργος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε η πρωτοβουλία του Δήμου Άργους Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ που σε συνεργασία με την Ωτορυνολαρυγγολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ¨η Ελπίς¨ συνδιοργάνωσαν ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΩΡΛ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος.

Συντονιστής της εξαιρετικά πετυχημένης δράσης ήταν ο Διευθυντής της Ωτορυνολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «η Ελπίς»  κ. Δημήτρης Νταβίλης ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες κ΄νουν προληπτικό έλεγχο σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επειδή όμως η προσέλευση ήταν μεγάλη εντός του Μαρτίου αυτή την φορά όμως στη Ν.Κίο θα πραγματοποιηθεί ο προληπτικός έλεγχος.

Την πρωτοβουλία του Δημήτρη Νταβίλη εξήρε ο Δήμαρχος ‘Αργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος είπε πως «ο Δημήτρης Νταβίλης κοσμεί και τον ιατρικό κόσμο αλλά και κάνει τους συντοπίτες του να αισθάνονται υπερήφανοι γι αυτόν.»

Ο στόχος από τα αποτελέσματα του Δωρεάν ΩΡΛ Προληπτικού Ελέγχου που πραγματοποιήθηκε είναι η αισθητή βελτίωση της νοσηρότητας και των συμπτωμάτων των αλλεργιών, στο μέλλον.

Διαβάστηκε 159 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.