Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 11:12

ΖΩ στην Πελοπόννησο = βρομί- ΖΩ την Πελοπόννησο; Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λίγες μέρες πριν κλείσουν οι κάλπες, και στην Κορινθία επικρατεί μια σύγχυση, βεβιασμένες κινήσεις ανεπανόρθωτα λάθη! 

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της "κρίσης" τόσο αυξάνονται και τα φυλλάδια των υποψηφίων που βλέπουμε γύρω μας, χωρίς κανένα μέτρο, χιλιάδες εκτυπώσεις χαρτιού..

Το θέμα είναι πως αυτές οι χιλιάδες εκτυπώσεις χαρτιού δε βρίσκονται στα χέρια των πολιτών αλλά σε κάθε γωνιά των δρόμων..

Προς έκπληξη αλλά και απορία το 80% των πεταμένων φυλλαδίων είναι το πρόγραμμα του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και των υποψηφίων του, κανένα μέτρο, "κατασπατάληση" ακόμα και στο χαρτί, μέχρι και στους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων φυλλάδια!

Σε κάθε γειτονιά, στα πάρκα, στις παραλίες, στους δρόμους, ακόμα έξω και από το εκλογικό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου φυλλαδιο- ρύπανση! Μάλιστα τα περισσότερα είναι και σκισμένα, όχι μόνο στο δρόμο αλλά και έξω από το εκλογικό του γραφείο όπως θα δείτε και στι φωτογραφία (αγανάκτησαν φαίνεται να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια 9 χρόνια τώρα) 

Τις τελευταίες ημέρες η μας κοινωνία γίνεται μάρτυρας μιας σπατάλης πακτωλού χρημάτων στο βωμό της προεκλογικής περιόδου.

Πολυτελή (και πανάκριβα) πολυσέλιδα έντυπα, πλημμυρίδα πληρωμένων καταχωρίσεων στον έντυπο Τύπο. Πέραν τούτου όμως θα αναρωτιέται εύλογα κανείς από πού προέρχεται όλο αυτό το χρήμα που ξοδεύεται αφειδώς. 

Τελικά ΖΩ στην Πελοπόννησο σημαίνει ΒΡΟΜΙ- ΖΩ την Πελοπόννησο;  Και αλήθεια μέσα στο πρόγραμμα του υπάρχει το κεφάλαιο: ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Και με έντονα γράμματα γράφει: "Τα απορρίμματα παύουν οριστικά να αποτελούν όνειδος για την Πελοπόννησο. "

"Καθαρή Πελοπόννησος, για τον Πελοποννήσιο και τους επισκέπτες μας" 

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν Πελοποννήσιοι που σας τάζουν αυτά τα προγράμματα, είναι αυτοί που βρομίζουν το σπίτι σας, και αν δε σας βρίσκουν εκεί τα βάζουν και κάτω από την πόρτα, και μήπως δεν τους είδατε και εκεί; Τα πετάνε στους δρόμους, τα πετάνε στη Θάλασσα τα πετάνε σε κάθε γωνία της Κορινθίας μέχρι να γίνουν αισθητοί! 

Και για του λόγου το αληθές σελίδα 24: 

Διαβάστηκε 1497 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.