Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 10:46

"Ο Π. Νίκας απάντησε σε όλα στην εκπομπή Εκλογές 2019 με ενωτικό και αυτοδιοικητικό λόγο" Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλεσμένος στην εκπομπή Εκλογές 2019 (29/5/2019) στο super TV, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών ο Παναγιώτης Νίκας, ο Ευθύμιος Κάππος και ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκαν σε θέματα που ταλανίζουν τους Πελοποννήσιους. 

Ο Παναγιώτης Νίκας με ήπιο ύφος και ενωτικό πνεύμα μίλησε ως ένας καθαρόαιμος αυτοδιοικητικός, και ως ένας άνθρωπος που επι σειρά ετών έχει αποδείξει πως είναι να πετυχαίνεις και να κάνεις τους πολίτες να θαυμάζουν το έργο σου. 

Ο επί 13 χρόνια Δήμαρχος Καλαμάτας, όντας ο μόνος Δήμος στην Πελοπόννησο που αναπτύχθηκε μέσα στην Κρίση και αναδείχθηκε πραγματικά, χθες στο πλατό της Εκπομπής Εκλογές 2019 απέδειξε πως θα κάνει την Πελοπόννησο "στολίδι", πως θα κάνει τους Πελοποννήσιους να μένουν στον τόπο τους, αφού εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή στις 2 Ιουνίου. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, απέδειξε πως η Νέα Δημοκρατία δεν τον στήριξε λόγω κόμματος αλλά λόγω της περίτρανης δουλειάς του και της χρόνιας εμπειρίας του στην αυτοδιοίκηση, διάλεξε έναν άνθρωπο που έχει να προσφέρει, και όπως ο ίδιος αναφέρει δε θα κάνει την Πελοπόννησο μια οικογενειακή επιχείρηση όπως έχει γίνει εδώ και 9 χρόνια από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. 

Μετά από σκληρή δουλειά, ο συνδυασμός του Παναγιώτη Νίκα "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", πήρε την Πρωτοβουλία να αλλάξει την Πελοπόννησο, να γυρίσει σελίδα σε όλα αυτά που έχουν φέρει την Πελοπόννησο πίσω και είναι στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών σχεδόν με μηδαμινή διαφορά, ισοβαθμία θα λέγαμε με τον απερχόμενο Περιφερειάρχη. 

Ο λόγος του καθαρά αυτοδιοικητικός, απαντώντας πλήρως στα ερωτήματα του Θύμιου Κάππου και του Νίκου Νικολόπουλου αυτό που απέδειξε στη χθεσινή συνέντευξη είναι ότι νοιάζεται για το καλό της Πελοποννήσου, αλλά και της πατρίδας μας. 

Οι δηλώσεις του δημιούργησαν ένα ισχυρό ρεύμα ένωσης των Πελοποννησίων που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να τον δουν τα επόμενα χρόνια να αλλάζει, αυτή είναι η "αποστολή" μου τόνισε. 

Δε δίστασε να αναφερθεί και στην ψηφοθηρία και το σύστημα του απερχόμενου Περιφερειάρχη που όπως είπε: "αρπάζουν την ψήφο των πολιτών με έργα που δε μπορούν να υλοποιήσουν", κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα με τις βεβιασμένες κινήσεις και τις υποσχέσεις χρόνων για έργα που ποτέ δεν έχουν γίνει, προγραμματισμένα έργα από το 2014 μη υλοποιημένα το 2019. Τονίζοντας πως ο λαός ξέρει μπορεί να ξεχωρίσει και μπορεί να αποφασίσει και να κρίνει που αποσκοπούν. 

Τέλος, με αέρα Νίκης από την κρίση του λαού αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στους πολίτες είπε πως είναι η ώρα για αλλαγή και να αλλάξει ριζικά ο τόπος μας.

"Στην πολιτική ζωή πρέπει να υπάρχουν συννενοήσεις πάντα προς όφελος των πολιτών"

"Η περιφέρεια Πελοποννήσου αξίζει καλύτερες μέρες και εμείς θα τις φέρουμε στην Πελοπόννησο"

Διαβάστηκε 2228 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 12:40

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.