Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 12:33

Μέχρι και το εκλογικό του Τατούλη στην Κόρινθο γέμισε με υποστηριχτές του.. Π. Νίκα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκατοντάδες Κορίνθιοι βρίσκονταν σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου για να υποδεχθούν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. 

Οδεύοντας προς το εκλογικό γραφείο στην Κόρινθο του Παναγιώτη Νίκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και πλήθος κόσμου που τους ακολουθούσε πέρασε από την γωνία που έχει το εκλογικό του γραφείο ο Πέτρος Τατούλης.

Προς έκπληξη συνειδητοποιήσαμε, πως δεν είχαμε ξανα δει πάλι τόσο κόσμο κάτω από το εκλογικό γραφείο του απερχόμενου Περιφερειάρχη... που δυστυχώς γι αυτόν, όλοι τους στήριζουν τον Παναγιώτη Νίκα. 

Παρά όμως τα θεόρατα σταντ του απερχόμενου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, που έχει βάλει γύρω γύρω από το εκλογικό του γραφείο δεν κατάφερε να τραβήξει κανενός τα βλέμματα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι με γυρισμένοι την πλάτη! 

Τόσος κόσμος... και όλοι για τον Παναγιώτη Νίκα! 

Βέβαια, δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι γίνεται πάνω, αφού το εκλογικό γραφείο βρίσκεται σε όροφο, μπορούμε όμως να καταλάβουμε από το τραπεζάκι που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας: μοναχό και αυτό ολημερίς! 

Είναι γεγονός πως αυτό το έχουμε ξανα δει και στις 21 Μαίου, όταν την οδό Ερμού και Πυλαρινού  τις είχαν πλημμυρίσει οι Κορίνθιοι για να ακούσουν την ομιλία του Παναγιώτη Νίκα στην Κόρινθο και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στο "μοναχικό" τραπεζάκι υπήρχαν δύο άτομα! 

Και για του λόγου το αληθές, εικόνες από την 21η Μαίου: 

Διαβάστηκε 3222 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.