Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 12:42

Δείτε τα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στο Νομό Κορινθίας ανα Δήμο Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συντριπτική η Νίκη του Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όχι μόνο σε ολόκληρη την Πελοπόννησο αλλα και στο Νομό Κορινθίας αφού επικράτησε σχεδόν με 13 μονάδες του Πέτρου Τατούλη (πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου).

Η Κορινθία πήρε την "Πρωτοβουλία" να αλλάξει σελίδα και το έκανε, αφού όπως θα δείτε και στους πίνακες που ακολουθούν, ο Παναγιώτης Νίκας ήταν πρώτος στους 5 από τους 6 Δήμους.

Συγκεκριμένα, στον Δήμο Κορινθίων ο Παναγιώτης Νίκας ήρθε πρώτος με σχεδόν 18 μονάδες Διαφορά από τον Πέτρο Τατούλη, η διαφορά σε ψήφους είναι: 4.106. 

- Στο Δήμο Σικυωνίων ο Παναγιώτης Νίκας επικράτησε με 54,45 δηλαδή με σχεδόν 9 μονάδες διαφορά. Η διαφορά σε ψήφους είναι: 969.

- Στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης πάλι πρώτος είναι ο Παναγιώτης Νίκας με 11 μονάδες διαφορά, και σε ψήφους ανέρχεται στις 1.008.

-Στο Δήμο Βέλου- Βόχας η διαφορά είναι πάλι μεγάλη και ανέρχεται στις 17 μονάδες, 58,66% ο Παναγιώτης Νίκας και 41,34% ο Πέτρος Τατούλης, η διαφορά σε ψήφους είναι: 1.420.

-Στον Δήμο Νεμέας ο Παναγιώτης Νίκας ήρθε πρώτος με 53,81% και ο Πέτρος Τατούλης με 46,19%, η διαφορά σε ψήφους είναι: 284.

- Ενώ στον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων ο Πέτρος Τατούλης βγήκε πρώτος με μηδαμινή διαφορά: 0,48% δηλαδή 43 ψήφους. Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο Δήμο ο Παναγιώτης Νίκας έκανε την ανατροπή, αφού στις εκλογές του πρώτου γύρου είχε έρθει Τρίτος, και στον δεύτερο γύρο ήρθε σχεδόν ισόπαλος με τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. 

Διαβάστηκε 1218 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.