Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 14:52

Κ. Βλάσης: "Επαληθευτήκαμε όλοι εμείς που λέγαμε ότι κάποιοι είναι οπορτουνιστές και αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα" Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Κώστας Βλάσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τελευταία συμπεριφορά, πανελληνίων διαστάσεων της Ντίνας Νικολάκου λίγο πριν τη συνέντευξη τύπου του Πέτρου Τατούλη, και την επίθεση της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

«Το να κάνεις οποιαδήποτε σχολιασμό για όσα διαδραματίστηκαν, υπερβαίνει τον πολιτικό πολιτισμό το δικό μου και των περισσοτέρων. Οι πολίτες έχουν κρίση και αισθητήριο και μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Όλα αυτά έχουν απασχολήσει κεντρικά κανάλια, έχουν προκαλέσει το αρνητικό ενδιαφέρον πολλών. Εγώ θεωρώ απαράδεκτη την επίθεση από τον κ. Περιφερειάρχη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Αντώνη Σαμαρά, στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και αφήνω εμένα στην άκρη, διότι υπάρχουν προσωπικές πικρίες.

Επαληθευτήκαμε όλοι εμείς που λέγαμε ότι κάποιοι είναι οπορτουνιστές και αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα. Πρέπει να βάλουμε μια τελεία. Νέος περιφερειάρχης είναι ο Παναγιώτης Νίκας που είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι με δεδομένο ότι η Περιφέρεια οφείλει και πρέπει να είναι αυτόνομη, εμείς πρέπει να λειτουργούμε επικουρικά στη λειτουργία και στο έργο της.

Ο νέος Περιφερειάρχης θα κρίνεται κάθε μέρα, όπως κρίθηκε και ο προηγούμενος και ότι έγινε ως τώρα, το βάζουμε στην άκρη. Να απομακρύνουμε όσους διχάζουν τον λαό και να βρίσκουμε αυτά που μας ενώνουν.»

Διαβάστηκε 1527 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.