Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 12:44

Νέα επίθεση Τατούλη- Δεν μπορεί να χωνέψει ότι αποτελεί παρελθόν για την Πελοπόννησο…! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καθημερινές τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις που εξαπολύει ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά του νέου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στο στόχαστρο της χθεσινής επίθεσης που εξαπολύθηκε με ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» βρέθηκε η συνάντηση του κ. Νίκα με υπαλλήλους της Περιφέρειας, αλλά και η συγκρότηση Ομάδων Εργασίας. Ο κ. Τατούλης κατηγορεί τον νέο περιφερειάρχη ότι… τρομοκρατεί τους υπάλληλους “με συναντήσεις εκτός ωραρίου εργασίας” και ότι αναθέτει σε “17 συμβούλους του εργασίες και αρμοδιότητες, πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του”. Επίσης καταγγέλλεται ο κ. Νίκας επειδή -σύμφωνα με τους συντάκτες της ανακοίνωσης- επιχειρεί να συνεργαστεί με τον κ. Δέδε… την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι αντίπαλοι στις εθνικές εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις αφορμές, ο κ. Τατούλης φαίνεται ότι έχει επιλέξει να καλύψει τον γδούπο της εκλογικής του ήττας προκαλώντας επικοινωνιακό θόρυβο. Ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσους υποστήριξαν ότι διέπεται από καθεστωτική νοοτροπία, αφού αρνείται να παραδεχτεί όχι μόνο ότι ηττήθηκε στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά και ότι η εναλλαγή στην εξουσία είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη λειτουργία  της δημοκρατίας.

Διαβάστηκε 1666 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 12:46

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.