Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 12:48

Η Ντ. Νικολάκου, η ΚΑΣΤΑΤ των Τατούληδων- "το πριν και το μετά" (βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν είναι λίγες οι φορές που η εταιρία ΚΑΣΤΑΤ Τεχνική των συμφερόντων της Οικογένειας Τατούλη έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη. 

Η εταιρία ΚΑΣΤΑΤ τεχνική Β Τατούλης και Σία Έχει αναλάβει να εκτελέσει έργα άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μεταξύ των ετών 2012-2017.
Η εταιρεία έχει πάρει επτά έργα στον Δήμο Άργους, τρία στο Δήμο Τριπόλεως και δύο στο δήμο Τριφυλίας. Στους διαγωνισμούς όπου εταιρεία της οικογένειας Τατούλη μειοδότησε και τους οποίους τελικά κέρδισε έδινε εκπτώσεις από 9% έως 66%.

Ο Βασίλης Τατούλης, αδελφός του περιφερειάρχη και υπογράφων αντισυμβαλλόμενος με την Περιφέρεια σε δεκάδες κατασκευαστικά έργα, αποδείχτηκε εξαιρετικός “στρατηγός” καθώς η τακτική των μεγάλων εκπτώσεων κατέστησε – αναγκαστικά και με νόμο – την εταιρεία του “πρωταθλήτρια” στην ανάληψη κατασκευαστικών έργων στην Πελοπόννησο.


Βέβαια, οι γενναίες εκπτώσεις που πρόσφερε η εταιρεία αποτέλεσαν πιθανότητα και την αιτία για την οποία δεν εκτελέστηκαν αρκετά έργα που ανέλαβε, όπως για παράδειγμα το διαβόητο κομμάτι της εθνικής οδού Καρύταινας – Μεγαλόπολης, που ακόμη ταλαιπωρία τους κατοίκους της περιοχής.

Ήταν εντυπωσιακή δε η ανοχή της οικονομικής επιτροπής και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, που όχι μόνον δεν είχαν επιληφθεί επι του θέματος αλλά επαινούσαν και τη συγκεκριμένη εταιρία, "επειδή όμως αλλάζουν οι καιροί" και το αρχείο του SUPER TV είναι ιδιαίτερα πλούσιο όπως έχετε διαπιστώσει, η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής άργησε, αλλά κατάλαβε στην "τελευταία" Οικονομική Επιτροπή, τι είναι τελικά η ΚΑΣΤΑΤ των Τατούληδων. 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Διαβάστηκε 3653 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.