Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 07:15

Ανελκυστήρας για ΑΜΕΑ στο 3ο Λύκειο Κορίνθου (Φωτο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αρκετές και σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις προχώρησαν οι διευθυντές του 4ου Γυμνασίου και του 3ου Λυκείου Κορίνθου στον Συνοικισμό. Ενας ανελκυστήρας για ΑΜΕΑ στο Λύκειο, πλατάνια στο κεντρικό προαύλιο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, είναι ορισμένες από τις αλλαγές που θα αντικρίσουν οι μαθητές μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αναμφισβήτητα, η τοποθέτηση του ανελκυστήρα για τα ΑΜΕΑ, είναι με διαφορά η καλή είδηση της ημέρας, καθώς μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται ότι τα δημόσια σχολεία αναβαθμίζονται και παρέχουν σύγχρονους και ασφαλείς χώρους για τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν.

Είναι προφανές, επιπλέον, ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και η δωρεάν παιδεία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, διότι πέραν του διδακτικού σκέλους οι ώρες που τα παιδιά βρίσκονται στους χώρους των σχολείων είναι αρκετές, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει οι καθημερινές εικόνες, δραστηριότητες – και όχι μόνο – να τα ελκύουν.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον κ. Αντώνη Σταυρόπουλο για την υλοποίηση του ανελκυστήρα για ΑΜΕΑ, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν για την περαιτέρω αισθητική παρέμβαση. Ο κ. Σταυρόπουλος, λυκειάρχης του 3ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, έχει αποδείξει ότι στόχος του είναι, το σχολείο να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στην πορεία των μαθητών προς την επαγγελματική τους αποκατάσταση!

πηγή- klife.gr 

Διαβάστηκε 1483 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 07:17

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.