Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 16:22

Χαρδαλιάς: Επέκταση των περιοριστικών μέτρων σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Μάνδρα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την επέκταση των περιοριστικών μέτρων στους δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπεύθυνος για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως σημείωσε ο υφυπουργός, η κυκλοφορία στις συγκεκριμένες περιοχές θα απαγορεύεται από τις 6 το απόγευμα, με έναρξη ισχύος από αύριο το πρωί και για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Στις συγκεκριμένες περιοχές διακόπτεται και το λιανεμπόριο μέσω click away, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, που σημείωσε ότι θα κλείσουν κομμωτήρια, καταστήματα για περιποίηση νυχιών και βιβλιοπωλεία, ενώ ανέφερε ότι απαγορεύονται οι εκκλησιαστικές τελετές, πλην κηδειών με παρουσία έως 10 ατόμων.

Είπε ακόμη ότι θα διενεργηθεί rapid test στους πωλητές λαϊκών αγορών από αυτές τις περιοχές και προέβη σε ισχυρότατη σύσταση στους κατοίκους τους να είναι "ιδιαίτερα προσεκτικοί" τις επόμενες ημέρες.

Όπως ανέφερε τέλος ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα υπάρξει διανομή δωρεάν προστατευτικών μασκών στον πληθυσμό των συγκεκριμέων περιοχών.

Διαβάστηκε 1203 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.