Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 11:14

Δύο νέες επαναστατικές ελάχιστα χειρουργικές μέθοδοι που αντικαθιστούν την παραδοσιακή χειρουργική για την αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιμετώπισης της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη εισήχθησαν και στην χώρα μας έπειτα από λαμπρή πορεία ετών σε Αμερική και Ευρώπη από την ομάδα του ιατρού κυρίου Βεβελογιάννη Υπευθύνου τού Τμήματος Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Προστάτη της Βιοκλινικής Αθηνών του Ομίλου Βιοϊατρικής .
Η τεχνική Rezum στηρίζεται σε φυσική ενέργεια υδρατμών , διαρκεί 10 λεπτά υπό την επήρεια απλής μέθης και όχι γενικής ναρκώσεως , ο ασθενής επιστρέφει στην καθημερινότητά του σε μία ώρα και ο προστάτης συρρικνώνεται σταδιακά σε μια περίοδο δύο τριών εβδομάδων απελευθερώνοντας τον ασθενή από τα αποφρακτικά του συμπτώματα . Είναι μια τεχνολογία αιχμής και η μοναδική πού διατηρεί την στυτική λειτουργία και την εκσπερμάτιση .
Ανώδυνη και αναίμακτη επίσης για μεγαλύτερους αδένες είναι η πρωτοποριακή τεχνική Laser εκπυρήνισης τού προστάτη HoLEP η οποία ευγενικά απωθεί όλον τον ιστό χωρίς να τον απανθρακώνει όπως παλιά , ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του το ίδιο απόγευμα έχοντας διατηρήσει τις ζωτικές του λειτουργίες και με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μία σύγχρονη Κλινική πλέον θα πρέπει να διαθέτει όλα αυτά τα επιτεύγματα της Επιστήμης στην φαρέτρα της και να εξατομικεύει τις ανάγκες του κάθε ασθενούς επιλέγοντας και προτείνοντας την πιό κατάλληλη λύση για τον καθένα .
Είναι το μέλλον για τον προστάτη στην χώρα μας που έρχεται να ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας , καθιστώντας την αντιμετώπιση εύκολη και προσιτή στον καθένα .

Διαβάστηκε 1225 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:55

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.