Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 15:24

Συμμετοχή του Υποδιοικητού της Υπηρεσίας Ασύλου σε πακιστανική εκπομπή Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πληροφορήθηκα ότι ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου, κ. Ιωάννης Σφυράκης συμμετείχε σε διαδικτυακή εκπομπή εν Ελλάδι Πακιστανών για να διαφημίσει την ταχύτητα και την ευκολία των διαδικασιών αποδόσεως ασύλου επί των ημερών της παρούσης κυβερνήσεως.

Αφού επαναλάβω το ερώτημά μου προς τον Υπουργό Μεταναστεύσεως και Ασύλου, κ. Μηταράκη, ως προς το αν γνωρίζει ότι ηγείται υπουργείου και όχι κάποιας ΜΚΟ, θα υποβάλω τόσο στον υπουργό όσο και στον υφιστάμενό του, κ. Σφυράκη και τα εξής εύλογα ερωτήματα:

Γιατί η κυβέρνηση απολογείται στους Πακιστανούς και τους καλεί εμμέσως πλην σαφώς να υποβάλουν αιτήσεις για άσυλο, όταν το Πακιστάν έχει χαρακτηριστεί από τον Ιανουάριο του 2021 «ασφαλής χώρα»;

Και γιατί παρέχει θεσμική νομιμοποίηση στον οικοδεσπότη της διαδικτυακής αυτής εκπομπής, κ. Τζαμίλ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο με περίσσιο θράσος ξέπλυνε στην κυριολεξία την προκλητική και στασιαστικού χαρακτήρα συλλογική ενέργεια της πακιστανικής κοινότητος στην Αθήνα, να παραβεί τους προληπτικούς περιορισμούς του ελληνικού κράτους για την προστασία της δημοσίας υγείας και να εορτάσει μπροστά στη Βουλή την Πρωτοχρονιά, την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό;

Αν αυτή είναι η «σκληρή» μεταναστευτική πολιτική, για την οποία υπερηφανεύεται στα τηλεοπτικά παράθυρα ο κ. Μηταράκης, τότε πολύ φοβούμαστε ότι θα βρεθεί ενώπιον πολύ πιο δυσάρεστων εκπλήξεων από αυτή που αντιμετωπίσαμε προ διετίας στον Έβρο. Κι αυτό, γιατί το μέτωπο της λεγομένης «εργαλειοποιήσεως» των λαθρομεταναστών θα μεταφερθεί από τα σύνορα στις καρδιές των ελληνικών πόλεων.

-Ο -

Εκπρόσωπος Τύπου


Παναγιώτης Δούμας

Διαβάστηκε 330 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.