Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 12:41

Συμφωνία Κύπρου – Πακιστάν για την επαναπροώθηση λαθρομεταναστών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ώρα που ο Έλλην Υπουργός Μεταναστεύσεως και Ασύλου κλείνει συμφωνίες με το Πακιστάν για τη διευκόλυνση του εποικισμού της πατρίδος μας, η Κύπρος κλείνει συμφωνίες με την ίδια χώρα για την επαναπροώθηση των Πακιστανών λαθρομεταναστών.

Η Πατριωτική Ένωση επισημαίνει ότι θα κάνει το αυτονόητο: Θα υπερασπίζεται νυχθημερόν τα σύνορα και θα απελάσει κάθε πρόσωπο που βρίσκεται χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα στη χώρα μας, όχι απλά με διοικητικές πράξεις αλλά με έμπρακτες απελάσεις και επαναπροωθήσεις, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.

Συγχρόνως, με την Πατριωτική Ένωση η Ελλάδα θα προσβάλει όλες τις κοινοτικές συμφωνίες και τους κανονισμούς για τη μετανάστευση και το άσυλο, που την παγιδεύουν, και την καθιστούν κάδο απορριμμάτων του Βερολίνου και των Βρυξελλών και θα αποχωρήσει από την τραγική Συμφωνία του Μαρακές, που υπέγραψε αβασάνιστα ο κ. Τσίπρας και που χαρακτηρίζει τη μετανάστευση δικαίωμα, ποινικοποιεί την υπεράσπιση των συνόρων, αλλά και κάθε αντίδραση στο αφήγημα του εποικισμού και εξισλαμισμού των δυτικών χωρών.

Διαβάστηκε 364 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.