Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 15:48

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Μαντζούνη (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης που αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, ευχαρίστησε το προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για την συνεργασία και ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Αντιπεριφερειάρχη.

Στην συνέχεια ο κ. Μαντζούνης στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε τον κ Σχοινοχωρίτη μεταξύ άλλων ανέφερε πως εμείς εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε και το αποδεικνύουμε αυτό στην πράξη τα τρία τελευταία χρόνια και το ίδιο θα κάνουμε και στην συνέχεια.

Παρών στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, όπου ανέφερε πως ο Γιάννης Μαντζούνης αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο λόγω και των εκλογικών αναμετρήσεων και εξέφρασε την αισιοδοξια πως θα τα καταφέρει και από αυτή την θέση όπως και τρία χρόνια στον αθλητισμό με πληθώρα έργων σε όλη την Πελοπόννησο.

Στην σύντομη εκδηλωση παρευρέθηκε και ο Τάσος Γανώσης που αναλαμβάνει θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος.

Διαβάστηκε 247 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.