Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 15:52

Αυξημένη η επισκεψιμότητα των εκδρομέων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και τις καθημερινές Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αν και καθυστέρησε λίγο να ξεκινήσει η χειμερινή σεζόν για τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, οι συνεχείς κακοκαιρίες που έφεραν έντονες χιονοπτώσεις στον ορεινό όγκο της Αρκαδίας και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου αύξησαν αισθητά την επισκεψιμότητα των εκδρομέων εκτός από τα σαββατοκύριακα και τις καθημερινές.
Ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου είναι ανοικτός καθώς καθημερινά γίνεται ρίψη άλατος, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Το Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου προσφέρει σκι, snowboard, έλκηθρο ενώ όσοι δεν είναι τόσο τολμηροί μπορούν να περάσουν όμορφα στο σαλέ του χώρου, Ενώ σύντομα θα λειτουργεί και snow βόλεϊ. 
Η έντονη χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών έφερε επάρκεια χιονιού, με τα εκατοστά πλέον είναι 50 στο χιονοδρομικό κέντρο.
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν στροφή προς τον χειμερινό τουρισμό και επιλέγουν τα χειμερινά σπορ για να διασκεδάσουν, Με τους ιθύνοντες να ευελπιστούν να τραβήξει η σεζόν όσο περισσότερο γίνεται.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Διαβάστηκε 381 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.