Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 16:23

Κούρος: Όλα τα προβλήματα του ΔΑΚ Τρίπολης αναδεικνύονται τώρα που έχουμε προεκλογική περίοδο και τα υπόλοιπα 3 χρόνια τίποτα… αυτό είναι ανεπίτρεπτο (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό αθλητικό κέντρο Τρίπολης και τα οποία αναδείχθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο μίλησε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γήπεδο του ΔΑΚ αλλά και στον ανοιχτό χώρο του αθλητικού κέντρου έχει ενημερωθεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης από την πρώτη στιγμή δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κούρος. Για τον καθαρισμό του κλειστού γηπέδου ύστερα από αγώνες είναι υπεύθυνοι η εκάστοτε ομάδα. 
Στη συνέχεια, ο κ. Κούρος προσθέτει πως όλα τα προβλήματα τυχαίως έρχονται στην επιφάνεια όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο αφήνοντας να εννοηθεί πως γίνονται για μικροπολιτικούς σκοπούς.
Επιπλέον, εργασίες που γίνονται προς την αναβάθμιση του χώρου, ποτέ δεν αναδεικνύονται δημοσίως και δεν σχολιάζονται θετικά. 
Κλείνοντας,  σχετικά με αντιρρήσεις και θέματα που έχουν οι δημότες θα πρέπει να απευθύνονται στο Δήμο Τρίπολης και την τεχνική υπηρεσία διότι το νομικό πρόσωπο δεν διαθέτει μηχανικούς, οπότε δεν φέρει καμία ευθύνη ο ίδιος και δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν, δηλώνει ο κύριος Κούρος. 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστηκε 431 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.