Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 14:00

VIDEO - «Καταπολεμώντας την ενεργειακή φτώχεια – Το Ευρωπαϊκό Έργο POWERPOOR» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» πραγματοποίησε από κοινού με το Δήμο Τρίπολης την ημερίδα με τίτλο «Καταπολεμώντας την ενεργειακή φτώχεια – Το Ευρωπαϊκό Έργο POWERPOOR», στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.  

Βασικός στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση στοιχείων σχετικά με τον εντοπισμό των ενεργειακά ευάλωτων νοικοκυριών, η παροχή χρήσιμων συμβουλών για την εξοικονόμηση ενέργειας και η ενθάρρυνση της αξιοποίησης εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης από τους Δημότες με απώτερο σκοπό την ανακούφιση του φαινομένου της ενεργειακής φτώχειας. 
Παράλληλα, η ημερίδα θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας του Δήμου Τρίπολης. 
Mέσω του POWERPOOR, δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να διευρύνουν την κοινωνική τους πολιτική και παράλληλα, μέσω της ίδρυσης Ενεργειακών Κοινοτήτων, να αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη. 
Ταυτόχρονα, ενισχύεται η προβολή και η δικτύωση των Δήμων με Ευρωπαϊκούς Δήμους, αυξάνοντας την πιθανότητα πρόσθετης χρηματοδότησής τους από ευρωπαϊκούς πόρους. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Διαβάστηκε 181 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.