Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 15:07

Τρίπολη: Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στις 22 Φεβρουαρίου υπεγράφη στο Δημαρχείο Τρίπολης, η εργολαβική σύμβαση για τα έργα στο Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρο. Με την υπογραφή της σύμβασης, ο ανάδοχος θα ξεκινήσει την πλήρη ανακαίνιση και επανάχρηση του Πνευματικού Κέντρου.  
Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι 12 μήνες. Θα γίνει ένα σύγχρονο Πνευματικό και Συνεδριακό Κέντρο που θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα συνέδρια για να μπορέσει η Τρίπολη να γίνει Κέντρο Συνεδριακού Τουρισμού.  
Το έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενή δημοτική αρχή. Εμείς δημοπρατήσουμε τη μελέτη του έργου και ακολούθησε ο διαγωνισμός για το έργο.  
Ο κ. Τζιούμης ενημέρωσε τον κόσμο για το που θα μεταφερθούν οι δομές που φιλοξενούνται σήμερα στο Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρο Τρίπολης. 
Τέλος, ο ανάδοχος κ. Χρονόπουλος μνημόνευσε τον Δημήτριο Αποστολόπουλειο το όνομα του οποίου έχει το Πνευματικό Κέντρο και τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο που τότε ήταν αρμόδιος Αντιδήμαρχος και χάρη στις προσπάθειές του παρακάμφθηκαν πολλά προβλήματα που υπήρχε τότε για το έργο του Πνευματικού Κέντρου.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 518 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.