Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 14:04

Τρίπολη: «Συμπράξεις Καινοτομίας» από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στο αμφιθέατρο Αντώνιος Μπουκουβάλας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο «Συμπράξεις Καινοτομίας» που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής, ο οποίος εστίασε στην σημαντικότητα της δημιουργίας ∆ομής για την προώθηση, ανάδειξη και υποστήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Επικρατείας Ν∆ και Πρόεδρος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος παρουσίασε θέσεις, προτάσεις και δράσεις της πολιτείας για την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας σε κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας και της επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με τα Ερευνητικά Κέντρα και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. 
Έπειτα ακολούθησαν ομιλίες εξειδικευμένων επιστημόνων και συζήτηση με παρεμβάσεις των θεατών. 
Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με εξαγωγή γενικότερων συμπερασμάτων στο θέμα «Συμπράξεις Καινοτομίας» για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Δείτε το σχετικό βιντεο:
Διαβάστηκε 309 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 14:18

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.