Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 15:51

Παρατάθηκε η θητεία του Αναστασίου Τζανή ως Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο διοικητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης κ. Αναστάσιος Τζανής με αφορμή την ανακοίνωση παράτασης της θητείας του, κάνοντας παράλληλα έναν μίνι απολογισμό για τα 3,5 χρόνια θητείας του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα ακούγονται για την διοίκηση και την μη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου, δίνοντας απαντήσεις. 

Αρχικά ο κύριος Τζανής μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και το υπεράνθρωπο έργο των εργαζομένων του Παναρκαδικό νοσοκομείο που έδωσαν και την ψυχή τους σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. 

Επιπλέον έδωσε απαντήσεις και για το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με το ακτινολογικό τμήμα και τις ελλείψεις στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, Δίνοντας της δικής του απαντήσεις στον ιατρικό σύλλογο Αρκαδίας. Είχαν γίνει αρκετές κινήσεις στο παρελθόν αλλά και προσφάτως με προκηρύξεις για το τμήμα του ακτινολογικού χωρίς ανταποκρίσεις από γιατρούς με εξαίρεση την τελευταία που σημειώθηκε πρόσφατα. 

Ο κ. Τζανής σημείωσε χαρακτηριστικά πως γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ενίσχυση του προσωπικού ιδιαιτέρως στο ακτινολογικό που είναι ένα νευραλγικό τμήμα.

Αναφορικά με τον ιατρικό σύλλογο Αρκαδίας ο κύριος Janis δήλωσε πως στα 3,5 χρόνια δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή με την διοίκηση του νοσοκομείου ούτε συνέδραμαν όταν υπήρχαν σοβαροί λόγοι. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως θίγονται προσωπικά συμφέροντα κάποιων θεσμικών. 

Τέλος, ο διοικητής ανέφερε ότι έχει δύο πυλώνες που ακολουθεί ως διοικητής για την καλή λειτουργία και την αναβάθμιση του νοσοκομείου. Ο ένας είναι η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και ο άλλος ο εξορθολογισμός του.

Διαβάστηκε 210 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.