Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 14:17

Τρίπολη: ΟΧΙ στην απελευθέρωση του ωραρίου εργασίας των εμπορικών καταστήματα λέει το Σωματείο Εργαζομενων Αρκαδίας (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή την τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα να παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων "μέχρι και τις 6.00 της επόμενης ημέρας" με απόφαση "του κατά τόπον αρμόδιου δημάρχου, μετά από πρόταση του τοπικού εμπορικού συλλόγου", την αντίθεσή τους δείχνει το σωματείο εργαζομένων Αρκαδίας. 

 

Με τη συγκεκριμένη τροπολογία δίνεται η δυνατότητα στους δημάρχους να επεκτείνουν το άνοιγμα των καταστημάτων των δήμων τους όσες Κυριακές θέλουν. 

Οι εργαζόμενοι Αρκαδίας απαιτούν την άμεση απόσυρση της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε δήμαρχο να αποφασίζει ακόμα και 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων.

 Ακόμα και στην αρκαδική πρωτεύουσα βεβαιώνονται παραβάσεις εργοδοτών, οι οποίοι είτε δεν καταβάλουν το δώρο του Πάσχα, είτε το καταβάλλουν και ζητουν από τους εργαζόμενους να το επιστρέψουν.

 

Κλείνοντας, η κα. Πανούση ζητά να πληρωθεί το δώρο του Πάσχα των εργαζομένων χωρίς καθυστέρηση, καθώς και υπερωρίες τους. 

Βιντεο:

Διαβάστηκε 357 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.