Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 12:36

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» οργανώνει Πασχαλινά Bazaars σε όλη την Ελλάδα. Στην αρκαδική πρωτεύουσα, το Bazaar λειτούργησε σήμερα Πέμπτη, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

Επιλέγοντας ο κόσμος λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχει άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. 

Σύμφωνα με την εργαζόμενη του Χαμόγελου του Παιδιού κα. Τσαντίλα, οι τιμές των λαμπάδων είναι για όλα τα βαλάντια, καθώς τα ποσά είναι συμβολικά για την συνεισφορά στα χιλιάδες παιδιά που βοηθάει οργανισμός.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», το κοινό θα βρει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν παρόμοιες δράσης και στους υπόλοιπους νόμους με το χαμόγελο του παιδιού, με έδρα την Κόρινθο να συνεχίζει τις δράσεις αλλά και την κοινωνικό ψυχολογική υποστήριξη προς το κοινό του.

Βιντεο:

Διαβάστηκε 5849 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.