Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 15:11

Τρίπολη: Τζιούμης για την εκδήλωση του απολογισμού έργων, το σημείο «καρμανιόλα» στην ΟΗΕ και τις εργασίες στην πλατεία Αγίου Βασίλειου (video) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνεδρίασε την Τρίτη 18, Απριλίου το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης με τα βασικότερα θέματα να είναι η εκδήλωση απολογισμού έργων της δημοτικής αρχής του Κώστα Τζιούμη που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 20, Απριλίου, στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης, το σημείο καρμανιόλα στην λεωφόρο υιέ όπου σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα αλλά και την πορεία των έργων ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου.
Αρχικά ακούστηκαν πολλά σχόλια από την μείζονα αντιπολίτευση καθώς υπήρχε σύγχυση για το αν είναι απολογιστική εκδήλωση της δημοτικής αρχής η του δημοτικού συμβουλίου η αυριανή εκδήλωση. Ο κύριος Τζίμης ανέφερε πως οι υπόλοιπες παρατάξεις προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια τεχνητή σύγχυση Ώστε να δυσφημίσουν στον κόσμο την απολογιστική εκδήλωση. 
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε πως αναμένεται να γίνουν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στο σημείο καρμανιόλα στην λεωφόρο ΟΗΕ, ώστε να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα στο μέλλον. 
Τέλος, ένα ακόμα θέμα που ετέθη στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν άλλο από τις εργασίες ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου και το γεγονός ότι δόθηκε η μισή πλατεία σε κυκλοφορία για τους πολίτες. 
Η ανάπλαση της πλατείας Αγίου Βασιλείου αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως μέσα στο καλοκαίρι. 
Διαβάστηκε 520 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.