Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 16:01

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία από 7-18 Αυγούστου στην Αρκαδία (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Για ζητήματα λογιστικά μίλησε ο Γιώργος Ασκούνης, πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αρκαδίας, μέσα από συνέντευξη Τυπου που παραχώρησε, στην Τρίπολη. 
O κ. Ασκούνης μίλησε για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, τονίζοντας ότι
Οι λογιστές έχουν αυξημένες υποχρεώσεις τον μήνα Ιούλιο και παλεύουν να βγάλουν εις πέρας τον αυξημένο όγκο δουλειάς και τις ασφυκτικές προθεσμίες. 
Επιπλεον, ο κ. Ασκούνης αναφέρθηκε στην παράταση των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 31 Αυγούστου, η οποία δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών τελευταία στιγμή, τονίζοντας πως είναι απαράδεκτη, καθώς ο Αύγουστος θα έπρεπε να είναι μήνας αδειών για τους λογιστές.
Για τις επιχειρήσεις που τηρούν απλογραφικά βιβλία ο φόρος εισοδήματος καταβάλλεται σε έξι μηνιαίες δόσεις αρχής γενομένης από το Σεπτέμβριο.
Ο κ. Ασκούνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι λογιστές κατά την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, λόγω των προβλημάτων του συστήματος.
Απο τη Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 18 Αυγούστου κλειστά θα παραμείνουν κλειστά τα λογιστικά γραφεία της Αρκαδίας.
Τέλος, οι πελάτες των λογιστικών γραφείων καλούνται να κλείσουν τυχόν εκκρεμότητες τους ώστε να μην δημιουργηθεί προβλήματα την συγκεκριμένη περίοδο. 
Βιντεο:
Διαβάστηκε 1102 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.