Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 15:27

Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα τον Αυγούστο (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πλήρως εξοπλισμένα είναι τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης με πληθώρα προϊόντων και πολύ ικανοποιητικές εκπτωτικές τιμές έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού καταναλωτικού κοινού.
Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι το καλοκαίρι κυμαίνεται η αγοραστική κίνηση την περίοδο των εκπτώσεων στην αρκαδική πρωτεύουσα, Με τον μήνα του Ιουλίου να είναι στο -3% περίπου πιο χαμηλά σε ποσοστά σε σχέση με τον Ιούλιο του 2022.
Σε αντίθεση με τον μήνα Αύγουστο που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία και περισσότερες αγορές.
Στην αυξημένη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα έχει βοηθήσει πολύ και το γεγονός ότι ακόμα και φέτος έχουμε αυξημένες κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ είναι σημαντικός και ο αριθμός των ελλήνων του εξωτερικού που έρχονται στο νομό μας και τιμούν την τοπική αγορά.
Ωστόσο να σημειώσουμε πως ο καταναλωτής δεν ξεχνά ποτέ να πραγματοποιεί την καθιερωμένη έρευνα αγοράς έτσι ώστε να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.
Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι παρά την ακρίβεια που επικρατεί το 2023 σε διάφορα είδη οι επιχειρηματίες της ε περιοχής προσπαθούν και κρατούν τις τιμές των προϊόντων στις ίδιες τιμές με πέρσι.
Διαβάστηκε 820 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.