Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 15:04

Διπλή "λευκή νύχτα" με τεράστιες εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και συναυλία της Καίτης Γαρμπής (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου η αρκαδική πρωτεύουσα ετοιμάζεται να υποδεχτεί για ακόμη μια χρόνια χιλιάδες κόσμου, καθώς θα πραγματοποιήσει λευκές νύχτες με πλούσιες εκπτώσεις και συναυλίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. 
 
Οι δημότες της Τρίπολης αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα στις 29 Αυγούστου να απολαύσουν συναυλία αφιερωμένη στον Γιώργο Ζαμπέτα, η οποία είχε αναβληθεί, και στις 30 συναυλία με την Καίτη Γαρμπή.
 
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης αναφέρθηκε στη δεύτερη γιορτή εμπορίου, λέγοντας: «Φέτος οι τιμές θα είναι πολύ χαμηλές, και οι εκπτώσεις θα είναι πολύ μεγάλες. 
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης τόνισε πως «Η Λευκή Νύχτα είναι ουσιαστικά θεσμός, αγκαλιάζεται θερμότατα από τη δημοτική αρχή. Το Επιμελητήριο θα στηρίξει και φέτος οικονομικά και επικοινωνιακά, αυτές οι δράσεις στοχεύουν στη συνεργασία των φορέων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας σημείωσε ότι η δραση που γίνεται «Είναι μια γιορτή του εμπορικού κόσμου της Τρίπλης, κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσει ο κόσμος καλά».
Τέλος, οι φορείς απάντησαν και σε σχετικά ερωτήματα δημοσιογράφων αναφορικά με την επισκεψιμότητα και εάν η μεγάλη συναυλία που θα γίνει, επηρεάσει θετικά η αρνητικά τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης. 
Να σημειώσουμε πως ο προϋπολογισμός των δράσεων φτάνει περίπου τις 30.000 €, ωστόσο όλοι οι φορείς δηλώνουν πως ο κόσμος θα πρέπει να επικεντρωθεί στα οικονομικά οφέλη που θα έχει η Τρίπολη από αυτές τις εκδηλώσεις, και όχι τόσο στο κόστος.  

ΒΙΝΤΕΟ:
Διαβάστηκε 1360 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.