Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 15:23

Χαρδαλιάς από Τρίπολη: "Ο Δημήτρης Πτωχός είναι η επόμενη ημέρα για την Πελοπόννησο" (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την αρκαδική πρωτεύουσα επισκέφθηκε το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο στήριξης της προσπάθειας του Δημήτρη Πτωχού να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
 
Ο κ. Χαρδαλιάς αφού είχε συνάντηση με υποψηφίους του συνδυασμού "Η Πελοπόννησος Μπροστά", συνοδευόμενος από τον Βουλευτή ΝΔ Αρκαδίας Κώστα Βλάση επισκέφθηκε την μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης.
 
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος έκανε δώρο φανέλες του Αστέρα με τον αριθμό «21», ενώ ενημέρωσε τον κ. Χαρδαλιά για την ιστορία της ομάδας και τα 17 συνεχόμενα χρόνια στην Α’ Εθνική.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως "Είμαι εδώ για να ενώσω δυνάμεις στην προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Πτωχός, ένας εξαιρετικός επιστήμονας, ένας καλός φίλος που θα αφήσει το δικό του στίγμα στην προσπάθεια να πάει η Πελοπόννησος μπροστά".

Η κεντρική κυβέρνηση μαζί με τους περιφερειάρχες, θα προχωρήσουμε τα μεγάλα ζητήματα μέσω του νέου ΕΣΠΑ, υπογράμμισε στην πορεία ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε ότι ο Δημήτρης είναι το αύριο, η επόμενη μέρα για την Πελοπόννησο».

Έπειτα, ο βουλευτής ΝΔ Αρκαδίας Κώστας Βλάσης καλωσόρισε τον κ. Χαρδαλιά και δήλωσε ότι είναι πάντα μπροστά στις μάχες της παράταξής μας.
Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της πόλης. 
Βιντεο:
Διαβάστηκε 1749 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.