Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 14:39

Δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει η Επιτελική - Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ενταξης της Γενικής  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης.

Οι δύο δράσεις γίνονται στο ΚΑΠΗ του δήμου Τρίπολης, διοργανώνονται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με σκοπό την πρόληψη αλλά και την κοινωνική στήριξη και ενσωμάτωση, καταπολεμώντας με αυτόν τον τρόπο, την κοινωνική απομόνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η δράση πρόληψης πραγματοποιήθηκε την 10η Οκτωβρίου, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας για τη μνήμη και την άνοια Καλαμάτας IASIS ΑΜΚΕ.
 
Η εκδήλωση περιλάμβανε διενέργεια δωρεάν εξετάσεων μνήμης σε ωφελούμενους – μέλη του ΚΑΠΗ, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της άνοιας.

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, σε συνεργασία με το σχήμα “Στρίγκλες εν δράσει”.
Βιντεο:

Διαβάστηκε 1145 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.