Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 13:55

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μαζικές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια πραγματοποιούν τον Νοέμβριο οι συνταξιούχοι όλης της χώρας διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, αυξήσεις στις συντάξεις. Στις 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση συνταξιούχων.

Γι' αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών σωματείων της Αρκαδίας προέβησαν σε συνέντευξη τύπου, στην Τρίπολη, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους της Αρκαδίας, να συμμετέχουν στο μεγάλο, πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας, ώστε να ακουστεί η φωνή τους και να επιλυθούν άμεσα τα αιτήματά τους.
 
Οι συνταξιούχοι αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, μίλησαν για τομείς που αφορούν την υγεία, την ακρίβεια, την εισφορά αλληλεγγύης, τις συντάξεις χηρείας, τα αναδρομικά, την επαναθεσμοθέτηση της 13ης και 14ης σύνταξης, το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ, την εισφορά του 6 % για αυτούς που πέθαναν, την ενοποίηση των συντάξεων, το ύψος της κατώτερης σύνταξης και τα επιδόματα ανηλίκων για τους εργαζόμενους συνταξιούχους”.

Να σημειωθεί, πως το πρωί της 24ης Νοεμβρίου έχουν δρομολογηθεί λεωφορεία από Μεγαλόπολη στις 08:00 π.μ. και Τρίπολη στις 09:00 π.μ. θα ξεκινήσουν το πρωί της 24ης Νοεμβρίου. 
Βιντεο:
Διαβάστηκε 547 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.