Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 14:26

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΒΙ.ΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκδήλωση για το επενδυτικό σχέδιο του βιομηχανικού πάρκου της Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πεμπτης 14 Μαρτίου, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, από αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ Α.Ε.

Την εκδήλωση οργάνωσε η διοίκηση του Συνδέσμου των Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης.

Ένας εκ των ομιλητών της εκδήλωσης ήταν  ο διευθύνων σύμβουλος της διοίκησης της ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ Α.Ε. Αθανάσιος Ψαθάς, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι “Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα βελτιώσεων των δικτύων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης. Πρόκειται για έργα ύδρευσης, οδικά έργα, έργα φωτισμού και έργα στο κομμάτι του βιολογικού καθαρισμού, έργα προϋπολογισμού 1 έως 1.500.000 ευρώ. Θα αιτηθούμε ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ερωτώμενος για το ζήτημα που έχει να κάνει με την πιθανή εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας βιοαερίου στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, ο κ. Ψαθάς, σημείωσε ότι ” Εμείς, ως ΕΤΒΑ – ΒΙΠΕ, δεχόμαστε οποιονδήποτε επενδυτή πληροί τους όρους, τα κριτήρια και τις προυποθέσεις.“

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, αναπληρωτής του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, δήλωσε ότι ”Εμείς θέλουμε τις επενδύσεις για να υπάρξει οικονομικό αποτέλεσμα και για να υπάρξουν δουλειές. Θέλουμε να στηρίξουμε τις ΒΙΠΕ για να αντιμετωπίσουμε και το δημογραφικό.”

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, τόνισε, ότι ” Είναι αναγκαίο το επενδυτικό πλάνο της ΕΤΒΑ για τη ΒΙΠΕ Τρίπολης.“

Τέλος, στην ενημερωτική εκδήλωση έδωσαν το παρών επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης οι οποίοι ενημερώθηκαν για το επενδυτικό σχέδιο για τη ΒΙΠΕ Τρίπολης, και τους κανονισμούς των ΒΙΠΕ. 

Διαβάστηκε 139 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.