Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 15:39

ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΤΩΧΟΥ - ΤΖΙΟΥΜΗ ΣΕ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΚΟΜΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ (VIDEO) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περιοδεία μαζί με κλιμάκιο της περιφέρειας σε έργα κυριως οδικά σε ολόκληρη την Αρκαδία πραγματοποιησε την 3η Απριλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννησου Δημήτρης Πτωχός.
Ο κ. Πτωχός επισκέφθηκε έργα στην Μεγαλόπολη, την Τριπολη, αλλά και εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Γορτυνία.
Αναφορικά με την Τριπολη το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Περιφερειάρχης έκανε αυτοψία μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης σε κόμβους στη συμβολή παραδρομών Δυτικά και Ανατολικά του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας με την οδό Ναυπλίου.
Συνολικό αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Κυκλικών κόμβων οι οποίοι θα συνδέσουν τους παραδρόμους του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας με την Εθνική Οδό Άργους - Ναυπλίου.
Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα Πελοπόννησος 2021 - 2027 και ο συνολικός προϋπολογισμός του ανέρχεται στο 1.626.682 ευρώ.
Και οι δύο αυτοδιοικητικοί τόνισαν την σημασία του έργου, το οποίο θα βοηθήσει κατά πολύ τη σύνδεση της περιοχής με τον αυτοκινητόδρομο αλλά και με αλλά σημεία της πόλης, πράγμα που θα βοηθήσει μελλοντικά στο να αυξηθεί το ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στην συγκεκριμένη περιοχή.
Διαβάστηκε 660 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.