Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 18:55

H Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενέκρινε την αγορά 5 νέων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων - Πρόταση χρηματοδότησης 1.000.000 ευρώ για το "Γεύμα Αγάπης" στην Κορινθία (Βιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την Παρασκευή 16 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος σταχυλόγισε τα σημαντικότερα θέματα της συνεδρίασης, ενώ τονίστηκε η έγκριση αγορας 5 ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για τις ανάγκες όλων των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Επιπλέον, κατατέθηκε πρόταση χρηματοδότησης 1.000.000 ευρώ για το "Γεύμα Αγάπης" στην Κορινθία και αίτηση στο ΕΣΠΑ για έργα στην περιοχή ύψους 19.000.000. 
Για την Π.Ε. Αρκαδίας ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στη έγκριση του διαγωνισμού για τον δρόμο στη Φαλαισία που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, καθώς και τις προτάσεις για ίδρυση μονάδας ηλικιωμένων αλλά και αναπλάσεων στη Μεγαλόπολη.
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής έκανε σχόλιο για την απολιγνιτοποίηση της Μεγαλόπολης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των  θέσεων εργασίας αλλά και των αναπλάσεων της περιοχής. 
Δείτε το σχετικό βιντεο: 
Διαβάστηκε 851 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.