Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 19:42

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την "Συμμαχία Πολιτών",Λένα Αγγέλου στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Super (Bιντεο) Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου, Λένα Αγγέλου.  Η κ.Αγγέλου αναφέρθηκε στην απόφαση της να μετέχει στις εκλογές της 8Ης Οκτωβρίου στο πλευρό του Β. Νανόπουλου αλλά και στους στόχους της παράταξης για την επόμενη ημέρα.

Η Λένα είναι Χημικός-Οινολόγος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1990 εργαζόταν στην Αθήνα σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια έως το 2004.Το 2006 άνοιξε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στον τόπο καταγωγής της τα Εξαμίλια το οποίο διατήρησε και μέχρι το 2020. Από το 2020 μέχρι και σήμερα έχει το δικό της φροντιστήριο στην Κόρινθο.

Έχει δυο παιδιά. Μετέχει στη Συμμαχία Πολιτών από τη σύστασή της το 2014 και συνεργάζεται ενεργά με τον επικεφαλής Βασίλη Νανόπουλο . Πιστεύει στο όραμα και το σχέδιό του για το δήμο και αποφάσισε να το δείξει εμπράκτως συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος .

Δείτε το σχετικό βιντεο:

Διαβάστηκε 1095 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 19:50

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.