Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 11:12

Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών στο Λουτράκι Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ διοργανώνει το επίσημο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Οι αθλητές θα μπορούν να λάβουν μέρος και σε Κάτα και σε Κούμιτε ενώ οι συμμετοχές ξεπερνάνε τις 3.000. Το Καράτε μέσα από πολλαπλά οφέλη (άριστη εκγύμναση – πειθαρχία – σεβασμός -αυτοάμυνα) προσφέρει προς τους αθλούμενους , μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα παρουσίας προς αθλητικές διοργανώσεις.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

REGISTRATION / ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΑΠΙΣΤEΥΣΕΩΝ

Οι σύλλογοι που εδρεύουν στην Αττική παρακαλούνται να περάσουν με τα δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών τους για την διαδικασία του registration από τα γραφεία της Ομοσπονδίας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρες από 9:30 έως 16:00
Οι σύλλογοι από την περιφέρεια που θα είναι παρόντες από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Λουτράκι παρακαλούνται να περάσουν με τα δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών τους από τις 18:00 έως τις 21:00 για την διαδικασία του registration στο χώρο του γηπέδου “Γαλανόπουλος”

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Λαμβανομένων υπόψη του μεγάλου αριθμού δηλώσεων συμμετοχών στην αγωνιστική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Κ. για το Πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 η Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και ελεγχθεί από τον υπεύθυνο /εκπρόσωπο κάθε συλλόγου μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 23:00. Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής ή διόρθωση.

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Οι σύλλογοι θα πρέπει να δηλώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αγώνων της ΕΛ.Ο.Κ. μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 23:00.

α) τους Προπονητές τους με την προϋπόθεση ότι είναι προπονητές καράτε – κάτοχοι της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της Γ.Γ.Α.

β) τους συνοδούς ανηλίκων αθλητών με την προϋπόθεση ότι είναι ενήλικοι και να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο συγκεκριμένο σωματείο.
Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής ή διόρθωση.

Λαμβανομένων υπόψη των ιδιαίτερων συνθηκών που χαρακτηρίζουν τους συγκεκριμένους αγώνες της ΕΛ.Ο.Κ., έξι ταυτόχρονοι αγώνες στον αγωνιστικό χώρο, μεγάλος αριθμός ανηλίκων αθλητών, στο Πανελλήνιο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 η
Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων αποφάσισε να εκδώσει διαπιστεύσεις για τον αγωνιστικό χώρο στους κάτωθι:

Συνοδοί ανηλίκων αθλητών: Οι συνοδοί πρέπει να είναι ενήλικοι και να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στο συγκεκριμένο σωματείο.

Αρμοδιότητά τους είναι η προετοιμασία των ανήλικων αθλητών και η συνοδεία των ανηλίκων αθλητών μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.
Ανά δέκα ανήλικους αθλητές θα εκδοθεί μία διαπίστευση.
Οι σύλλογοι πρέπει να δηλώσουν τους συνοδούς ανήλικων αθλητών στην αγωνιστική πλατφόρμα της ΕΛ.Ο.Κ. για τους συγκεκριμένους αγώνες.
Οι επί συμβάσει προπονητές των σωματείων είναι υπεύθυνοι για τους συνοδούς των ανηλίκων αθλητών.

Διαβάστηκε 280 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.