Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 07:18

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου. (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Λαμπρινός και τοποθετήθηκε στα όσα είπε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός για τον ίδιο στην παραταξιακή συνεδρίαση που έγινε πριν 2 βδομάδες. Ο κ. Λαμπρινός δήλωσε ότι ήταν συνεπής στα καθήκοντά του και ότι ποτέ μέχρι και σήμερα δεν μίλησε με κάποιον από τους επικεφαλείς των άλλων παρατάξεων για να συνεργαστούν. Επίσης δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις και σε νέες συνεργασίες.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός έλαβε τον λόγο μόλις ο κ. Λαμπρινός ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ο κύριος Λαμπρινός δεν ήταν συνεπής στα καθήκοντά του. Ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα και στο τέλος της τοποθέτησής του θέλησε να κάνει ένα σχόλιο στο περίφημα τρία άλφα του με τα οποία ο Νίκος Σταυρέλης τον χαρακτήρισε στην παραταξιακή συνεδρίαση. Ο Δήμαρχος είπε ότι δεν οφείλει κάτι στην μέχρι τώρα πορεία του στους κύριους Σταυρέλη, Μουρούτσο, Ντιγκιρλάκη και Λαμπρινό αλλά αντίθετα αυτοί του…. χρωστάνε, ενώ επίσης είπε ότι όταν το καράβι βουλιάζει, πρώτα πετάνε την σαβούρα, στην περίπτωσή τους όμως ευτυχώς έφυγε μόνη της.

 

Εν συνεχεία υπήρξαν τοποθετήσεις από τους κυρίους Σταυρέλη, Μουρούτσο, Ντιγκιρλάκη και Λαμπρινό τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε σε λίγη ώρα.

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από την ένταση στο παρακάτω video.

Διαβάστηκε 1781 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.