Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 13:02

3 .... και έλειψε ο κούκος στο συμβούλιο του ΚΕΠΑΠ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έμεινε η παράνομη απόφαση, του για λίγο ακόμα προέδρου που δεν παραιτείται με τίποτα, κ. Οικονόμου (έχει κάνει ειδικό μεταπτυχιακό στον πολιτισμό και στους πυγμαχικούς αγώνες).

Πριν από λίγο, με δύο μέλη και τον πρόεδρο κ. Οικονόμου να ψάχνει τα υπόλοιπα 13 μέλη για να συνεδριάσει, που μάταια όμως γιατί δεν πάτησε κανένας. Τέλος, λοιπόν, για τον πρόεδρο που δεν παραιτείται με τίποτα, αν και το’ χει δηλώσει δημόσια (δείτε το βίντεο).

Τόσο πολύ κόλλημα έχει ρε παιδί μου και θέλει να προσφέρει πολιτισμό στην πόλη της Κορίνθου, ενώ δέρνει τεχνικούς βοηθούμενος και από τον φίλο του τον Πάνο, την προεδράρα, έξω από το Δημαρχείο. Κυριολεκτικά απίστευτος τύπος. Σταθερή αξία στον πολιτισμό της Κορινθίας και ευρύτερα της Πελοποννήσου. Βέβαια, αναλογιζόμαστε και καταλαβαίνουμε έναν άνθρωπο που θα στενοχωρηθεί πάρα πολύ, που σε λίγες μέρες θα λείψει η πολιτιστική του προσφορά από όλους τους δημότες της Κορίνθου και φυσικά θα στενοχωρηθούν ορισμένα συγγενικά του πρόσωπα που κάθε μήνα με κάτι 2.500 χίλιαρα ‘νομίμων’ απευθείας αναθέσεων, δεν θα μπορούν να δίνουν σε τόσο ‘φθηνές’ τιμές βιβλία, μελάνια, χαρτικά και εκτυπωτές, ώστε να γλιτώνει χρήματα το ΚΕΠΑΠ. Και για να μιλήσουμε σοβαρά, δεν ίδρωσε σήμερα καθόλου το αυτί του κ. Οικονόμου που πήγε να δώσει χωρίς το νόμιμο αντίτιμο το στάδιο για να παίζουν μπουνιές μέσα σε κλουβιά (τι θρυλικό πολιτιστικό γεγονός) και παραδίπλα να απολαμβάνουν το πολιτιστικό θέαμα πίνοντας το ποτό τους και μερικοί καπνίζοντας τα πούρα τους, αφού νωρίτερα έχουν πληρώσει από 15-40 ευρώ για να μπούνε και να δούνε το πολιτιστικό θέαμα. Αλήθεια κ. Οικονόμου, έτσι υπερασπίζετε τα συμφέροντα του Δήμου και του ΚΕΠΑΠ σε μία καθαρά κερδοσκοπική εκδήλωση; Ή μήπως τα χρήματα που πιθανόν θα περισσέψουν από τους χορηγούς, του θεατές αυτού του πολιτιστικού γεγονότος, θα τα κάνουν δωρεά σε κανένα Ευθύμιο Κέντρο ή σε κανένα γηροκομείο ή στα ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων; Ανεβάζετε ΑΔΑ εσείς και η διευθύντρια του ΚΕΠΑΠ, η κ. Λύτρα ή τέλος πάντων ο όποιος υπάλληλος εκεί, χωρίς να έχει τα νόμιμα στοιχεία του αναδόχου, δηλαδή ΑΦΜ, διεύθυνση και δραστηριότητα ή υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που πιθανόν ακόμα δεν έχουν ούτε καταστατικό; Και καλά δεν ήξερες.. δεν ρώταγες κανέναν καλό δικηγόρο στο Πρωτοδικείο να δει ή τον δικό σου τον κολλητό τον Πιτσάκη να δει στο ΓΕΜΗ; Για άλλες εταιρείες ενδιαφέρεται  ο πρόεδρος;

Θ.Κ.

Διαβάστηκε 2126 φορές

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.